Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Нападач који је пуцао у породицу у Новом Пазару, извршио самоубиство

Пратите нас
Мушкарац који се данас забарикадирао у једној кући у Новом Пазару, након што је испалио више десетина хитаца из ватреног оружја у правцу чланова своје породице, извршио је самоубиство, преносе медији.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Новопазарац Е.А. (69) извршио је самоубиство, речено је за портал индексонлине.рс из Полицијске управе Нови Пазар, преноси Танјуг.
Е.А. је испалио рафал хитаца у себе из аутоматског оружја, а његово тело пронашли су припадници жандармерије, који су око 21 час дошли испред породичне куће Е.А. у улици Вука Караџића.
Данас око 17 часова, након породичне свађе, Е.А. је испалио на десетине хитаца из ватреног оружја у правцу чланова своје породице, након чега се забарикадирао у једној соби.
Новопазарска полиција покушала је раније да уђе у кућу и преговара са наоружаним мушкарцем, али до договора није дошло.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала