- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Пуцњава на масовном скупу у Питсбургу, има убијених и рањених /видео/

© AP Photo / Lynne SladkyАмерички полицајци
Амерички полицајци - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2022
Пратите нас
Два малолетника су погинулa, а 11 особа је повређено рано јутрос у пуцњави у Питсбургу, саопштила је локална полиција.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Полиција је навела да се инцидент догодио током забаве на приватном имању на северној страни града, на којој је било више од 200 људи, а многи међу њима били су малолетници.
У полицијском извештају се каже да су полицајци видели људе који беже са лица места и скачу кроз прозоре и потврђује да је већи број особа пребачен у болницу, преноси АП.
Два малолетна младића су преминула у болници, наводи се у саопштењу и потврђује да жртве још нису идентификоване, као и да је током пуцњаве испаљено више од 50 метака.
Полиција обрађује доказе са чак осам одвојених места злочина у неколико блокова око места где се догодила иницијална пуцњава, али за сада нема информација о осумњиченима, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала