- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лажни мејл коштао је Костића трансфера, а сада се чини да је „ствар готова“

© AP Photo / Matthias SchraderФилип Костић
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 19.04.2022
Пратите нас
Врхунска представа у изведби Филипа Костића против Барселоне на Ноу Кампу, пред око 90.000 људи у четвртфиналу Лиге Европе, трасирала је Србину поново пут ка Италији. Интер је одлучан у намери да „потпише“ Крагујевчанина који је летос био на прагу Лација, али је Ајнтрахт Франкфурт послао Римљанима лажну мејл адресу и трансфер је пропао.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Италијански медији пишу да је актуелни шампион Италије спремио 15 милиона евра на име обештења за српског репрезентативца, којем је спреман четворогодишњи уговор и плата од пет милиона евра по сезони.
Ипак, Ајнтрахт још није добио званичну понуду, али се очекује да би она у наредним данима требало да стигне.
Интересовање клуба са Чизме после вансеријске партије Филипа Костића у реванш мечу четвртфинала Лиге Европе са Барселоном којој је дао два гола и уписао асистенцију, моментално су вратила филм на почетак, када је Крагујевчанин био надомак преласка у Лацио, али се због лажног мејла трансфер није догодио.
Тада је, према писању добро обавештеног Италијана – „човека информације“ Ђанлуке Ди Марција Ајнтрахт дао Лацију лажни мејл, а људи из немачког клуба упорно су показивали Костићу да званичне понуде није било.
Четири дана пре краја прелазног рока Ајнтрахт је тражио од Римљана 10 милиона евра и три кроз бонусе, на шта је Лацио пристао уз минималну корекцију, да бонуси укључују два милиона евра. Послали су званичну понуду, само што мејл никада није стигао јер је адреса била непостојећа.
Превару је открио Костићев агент Фали Рамадани који је свом клијенту послао принтскрин екрана са понудом Клаудија Лотита, председника небескоплавих.
Костић је био ван себе када је видео како га је његов клуб преварио и оставио без трансфера у Серију А, те је одбио да тренира и једно време је био ван тима.
Касније се вратио на свој препознатљив ниво и почео је да вуче клуб ка одличним резултатима, пре свега у Европи.
То није промакло водећим европским клубовима, па је Интер тренутно први на листи за довођење поузданог 29-годишњег фудбалера који покрива читаву леву страну и израстао је у легенду Ајнтрахта, што је у разговору за Спутњик потврдио и бивши тренер клуба из Франкфурта после магичне представе на Ноу Кампу.
Давид Алаба и Карим Бензема – детаљ са меча Реал Мадрид - ПСЖ - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2022
СПОРТ
Био је у Роналдовој сенци, а сада је Реалов краљ и заслужује „Златну лопту“
Детаљ са утакмице Црвена звезда – Партизан - Sputnik Србија, 1920, 17.04.2022
СПОРТ
Срамно и поражавајуће: Да ли је баш морало овако?
Навијачи Ајнтрахта из Франкфурта - Sputnik Србија, 1920, 15.04.2022
СПОРТ
Шокирани Каталонци желе истрагу, a легендарни тренер открива како је дошло до „мобилизације“ /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала