- Sputnik Србија, 1920
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА

Мистериозни вртлог пролетео изнад Хаваја /видео/

© Фото : YouTube/ 管理人_すばるСнимак екрана са видео-снимка снимљеног „Субару“ телескопом на Хавајима, који приказује чудну сјајну спиралу на небу изнад Мауна Кеа
Снимак екрана са видео-снимка снимљеног „Субару“ телескопом на Хавајима, који приказује чудну сјајну спиралу на небу изнад Мауна Кеа - Sputnik Србија, 1920, 20.04.2022
Пратите нас
Тајанствена сјајна спирала примећена је на небу изнад Хаваја, а снимио ју је „Субару“ телескоп.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Упркос веома необичном пејзажу који је створио и најомиљенијој теорији о НЛО-има, објашњење иза спирале је изгледа прилично прозаично. Очигледно, то је била умирућа ракета „Спејс-Икса“ са чудним трагом, који је изгледао као летећи вртлог на небу.
Теорија би делује разумно, посебно у светлу чињенице да је спирала примећена на небу убрзо након што је ракета „Фалкон 9“ из Калифорније лансирала извиђачки сателит у орбиту. Лансирање је изведено из базе свемирских снага Ванденберг у Калифорнији.
Уметнички приказ инвазије ванземаљаца на Земљу - Sputnik Србија, 1920, 18.04.2022
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА
Упозорење научника: НАСА би могла да испровоцира инвазију ванземаљаца
Земљино језгро и слојеви Земљине коре - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2022
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА
Велико откриће: Земљино језгро се врти
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала