- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Медведев: Свако ко прети Кримском мосту сам постаје мета

© Sputnik / Юлия Зырянова / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев  - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2022
Пратите нас
Заменик председнка Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев изјавио је да се нада да шеф Савета за националну безбедност и одбрану Украјине Алексеј Данилов разуме да би у случају напада на Кримски мост могао да постане мета руског одговора.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Раније је Данилов изјавио да Украјина намерава да изведе ракетни напад на Кримски мост, не прецизирајући да ли Кијев располаже наоружањем којим би то могао да учини.
„Један од тврдоглавих украјинских званичника је изјавио да је неопходно напасти Кримски мост. Надам се да схвата да ће бити мета одговора“, написао је Медведев на свом Телеграм каналу.
Портпарол Кремљa Дмитриј Песков је раније рекао да изјава Данилова није ништа друго него најава могућег терористичког напада, те да је треба правно третирати и на основу тога казнити.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала