- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Одређен притвор познатом београдском модном креатору

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаЗатвор
Затвор  - Sputnik Србија, 1920, 21.04.2022
Пратите нас
Први основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана модном креатору Дарку Костићу, осумњиченом да је у ноћи између уторка и среде закључао младића (19) у шпајз свог стана у центру Београда и претио да ће га убити.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Притвор му је одредио судија за претходни поступак, на предлог тужилаштва, да не би утицао на сведоке, изјавила је за Танјуг портпарол суда Бојана Станковић.
На ово решење судије, Костић и његов бранилац имају право жалбе кривичном ванпретресном већу у року од три дана.
Костић, који је ухапшен у среду, претходно је на саслушању у Првом основном јавном тужилаштву у Београду негирао да је закључао Ш.Х. у шпајз и претио му смрћу.
Он се терети за кривична дела угрожавање сигурности и противправно лишење слободе.
Костића је Трећи основни суд у Београду у јуну прошле године осудио на годину дана кућног затвора са електронским надзором (наногицом) због полног узнемиравања једног малолетника и држања дроге за личну употребу.
Истом одлуком, ослобођен је за два кривична дела-полно узнемиравање пунолетне особе и омогућавање уживања опојних дрога. Костићев бранилац Димитрије Илић је за Танјуг рекао да је у току другостепени поступак у том случају и да још није донета правоснажна пресуда.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала