- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Срећан крај дирљиве приче у Русији: Мачак који је једва избегао смрт спасавајући живот власнику

CC0 / Pixabay / Мачка
Мачка - Sputnik Србија, 1920, 24.04.2022
Пратите нас
Руски мачор који је у Саратову недавно постао прави јунак након што је замало угинуо током спасавања свог власника у пожару у стану, вратио се кући након лечења и осећа се добро, изјавила је ћерка спасеног човека.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Мачак Пузик је сада већ у савршеном реду, у ветеринарској амбуланти су га најпре оставили на дан, па на још неколико дана, да би могли да заврше са давањем инјекција, јер ми нисмо знали како то да урадимо. Сада му дајемо витамине“, рекла је Олесја Ланска, која је и одвела је животињу у ветеринарску клинику након пожара.

Како је и пре тог инцидента живео у љубави и окружен пажњом и бригом, тако је и сада, додала је она, напомињући да је једина разлика што га сада често зову пуфнастим херојем.
Раније је власник животиње испричао да је спавао са укљученим телевизором када је одједном мачор почео да мјауче, да му гребе и грицка руку, како би га пробудио. Имао је шта и да види по буђењу – телевизор је горео, а стан се пунио димом. Међутим, јурећи да упозори комшије на пожар, власник није успео да га поведе са собом.
Заборављеног мачка су пронашли ватрогасци – лежао је у ћошку у грчевима. Изнели су га напоље и спасили му живот.
Мачка - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2022
РУСИЈА
Руски херој: Мачор спасио живот власнику у пожару /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала