- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Уништила осам полицијских возила и повредила седам полицајаца: Несвакидашњи снимак потере /видео/

© Фото : Youtube/Waterbury Police Department/PrintscreenПолицијска потера у Конектикату
Полицијска потера у Конектикату - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2022
Пратите нас
Хана Касперсон (25) ухапшена је у америчком граду Вотербарију у држави Конектикат, пошто је, бежећи од полицијске потере, аутомобилом „хамер“ уништила осам полицијских аутомобила и повредила седам полицајаца.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Полицијска потера започела је након што су она и непозната мушка особа наводно провалили у 41 возило.
Део потере снимљен је камером једног полицајца, а снимак који је објавила локална полиција приказује како он покушава да блокира малу улицу и спречи Касперсонову да побегне „хамером“.
Она се „хамером“ забила у возило, а иако је полицајац покушао да је заустави претећи пиштољем, она није одустајала, већ је успела да изгура полицијски џип.
Како су објавили амерички медији, он је током потере уништила најмање осам полицијских аутомобила и направила штету од 135.000 долара. Потера је завршена тек када је Касперсонова ударила у бандеру и преврнула „хамер“ на кров.
Потом је покушала да побегне пешице, али је брзо ухваћена и одвезена у болницу где је утврђено да је поломила бутну кост и да јој је ишчашен кук.
Седам полицајац лакше је повређено током потере, углавном у сударима аутомобилима.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала