Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вљора Читаку напала Констракту због слова „Z“ /фото/

© Фото : Јутјуб/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanalАна Ђурић Констракта
Ана Ђурић Констракта - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2022
Пратите нас
Бивши амбасадор такозваног Косова у САД Вљора Читаку напала је српску представницу за песму Евровизије Ану Ђурић Констракту због ускршње честитке коју је певачица упутила обожаваоцима.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Констракта је на фотографији са ускршњом темом седи на столици, док су око ње постављена два сточића у облику латиничног слова "Z".
Појединци су ту фотографију тумачили као подршку руској војсци, која током специјалне операције у Украјини своја возила обележава словом "Z".
"У свету је веома мало "Z земаља", а на челу су очигледно Русија и Србија. Они раде по истом приручнику и политичкој филозофији", написала је Вљора Читаку на Твитеру уз Констрактину фотографију и објаву у којој се поставља питање - "да ли Србија подржава руску операцију у Украјини и на Евровизији користећи овакве симболе?".
Констракта - Sputnik Србија, 1920, 25.04.2022
СРБИЈА
Констракта због слова „Z“ на мети појединаца на друштвеним мрежама, огласио се и РТС
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала