- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Вук је доживео тежак прелом ноге, а његов гест враћа веру у људе

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 29.04.2022
Пратите нас
Мучне сцене у Сурдулици обележиле су почетак плеј-аута Суперлиге Србије, где је Вуку Митошевићу "пукла" нога и за њега је сезона завршена. Због неопрезног старта Недељко Пишчевић је добио шест утакмица суспензије, али је Митошевић писао Дисциплинској комисији Фудбалског савеза Србије да га помилује.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Тог кобног 15. априла играо се 49. минут када је лопта „повукла“ Пишчевића и игром несрећних околности нога Вука Митошевића нашла се у „клештима“ и уследила је тешка повреда .
Јасно је да намере није било, али правила су због тешке повреде наложила да комисија ФСС изрекне чак шест утакмица суспензије Недељку.
Колико сутра су се Митошевић и Пишчевић чули и разговарали телефоном, да би прекаљени везиста одлучио да напише писмо Дисциплинцима ФСС и да их замоли, уједно и објасни да намера није постојала, те да помилују фудбалера Радничког из Крагујевца и дозволе му да до краја сезоне помогне свом тиму у борби за опстанак.
По свему судећи писана изјава уродила је плодом и Пишчевићу ће казна бити смањена са шест на две утакмице и он ће моћи да се стави на располагање Ненаду Лалатовићу и Радничком већ од гостовања у Новом Пазару.
Спортски директор Радничког и некадашњи фудбалер Црвене звезде Славко Перовић изразио је захвалност Вуку Митошевићу због несвакидашњег геста који враћа веру у људе.
Филип Костић и Бен Џонсон, Лига Европе - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2022
СПОРТ
Костићев Ајнтрахт славио у Лондону, минималац Лајпцига против Ренџерса /видео/
Немања Матић и Кристијано Роналдо, Манчестер јунајтед - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2022
СПОРТ
Магија Матића – сјајно додавање за Роналда /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала