- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Породица потврдила: Преминуо Мино Рајола

© VALERY HACHEМино Рајола
Мино Рајола - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2022
Пратите нас
Мино Рајола, један од најпознатијих фудбалских агената, преминуо је у 55. години, потврдила је његова породица на друштвеним мрежама.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Рајолу су медији „сахранили“ у четвртак, након чега се он огласио и рекао да је жив.
Међутим, Мино је био у критичном стању све време и данас, 30. априла 2022. године, преминуо је у Италији, потврдила је његова породица.
У бескрајној туги делимо смрт најбрижнијег и најчудеснијег фудбалског агента. Мино се до краја борио истом снагом коју је стављао на преговарачке столове када би заступао играче. Као и обично, Мино нас је учинио поносним, а никада то није схватио. Мино је својим радом дотакнуо многе животе и написао ново поглавље у историји модерног фудбала“, пише на мрежама.
„Заувек ће нам недостајати. Минова мисија да фудбал учини бољим местом за играче наставиће се с истом страшћу. Захваљујемо свима на огромној подршци коју смо добили у овим тешким тренуцима и молимо за поштовање приватности породице и пријатеља у овом тренутку туге“, додаје се.
Клијенти италијанског менаџера били су, између осталог, Златан Ибрахимовић, Ерлинг Холанд, Пол Погба, Матија де Лихт, Ђанлуиђи Донарума, Маркос Верати.
Мино Рајола - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2022
СПОРТ
„Убијају ме већ други пут за четири месеца!“ – огласио се „преминули“ агент
Мино Рајола - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2022
СПОРТ
Медији: Преминуо Мино Рајола; Агенција: Није тачно!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала