- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Русија се уздала у њега – а он не може никога да победи

© Sputnik / Александар Джорович / Уђи у базу фотографијаАслан Карацев, руски тенисер
Аслан Карацев, руски тенисер - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2022
Пратите нас
Аслан Карацев, руски тенисер, доживео је четврти пораз у низу у првом колу Мастерса у Мадриду од Давида Гофана резултатом 2:6, 5:7.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Чинило се на старту претходне сезоне да је Русија добила новог бриљантног тенисера који се у врх белог спорта пробио тек у 27. години, али ипак Аслан Карацев више не бриљира.
Када је закорачио у ову сезону Карацев је поново титулом у Сиднеју обећавао, међутим после тога поново се вратио тенисер од пре неколико година који је играо просечан тенис и није успевао да парира на довољно виском нивоу.
Прошле године Рус је играо полуфинале Аустралијан опена и био највеће изненађење, док је ове стигао до трећем кола где је испао од Адријана Манарина, далеко лошије рангираног тенисера.
Након тога Карацев је испао у првом колу турнира у Пунеу и Ротердаму, док је у Марсеју стигао до другог кола.
У Дубаију где је претходне сезона дошао до трофеја, сада је испао у првом колу па је било јасно да неће бити спреман за Индијан Велс где је такође заустављен на старту.
А онда је после тога, Карацев потпуно потонуо и после пораза у другом колу Мастерса у Мајамију везао поразе у Монте Карлу, Београду и последњи у Мадриду.
Извесно је било да неће Рус успети да направи велики резултат у престоници Шпаније, али четврти пораз у низу је проблем за тенисера који је почетком године био 14. играч света.
Од последњих десет мечева, Карацев је изгубио 12. Да ли је ово знак да је Карацев био само краткотрајно изненађење или остаје времена да се поново врати видеће се у наставку сезоне.
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2022
СПОРТ
Српски дан у Мадриду
Новак Ђоковић и Џули Сојер - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2022
СПОРТ
Новак је за њу више од тенисера: „Много сам плакала, увек има људи који не желе да чују истину“
Новак Ђоковић и Енди Мари - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2022
СПОРТ
Ђоковићу је срце сломљено, а Мари – без емоција: „Кршио је закон!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала