- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Влаховић само што није заплакао, али Италијан тврди: Одиграо је најбољу утакмицу до сада

Пратите нас
Душан Влаховић, српски фудбалер, није био задовољан када је у 73. минуту сео на клупу на утакмици против Ђероне, а са друге стране Максимилијано Алегри, тренер Јувентуса, тврди да је Србин одиграо једну од најбољих утакмица.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Душан Влаховић незадовољан је био својим издањем на утакмици против Ђенове јер поново није успео да упише гол или асистенцију.
Међутим, иако је на клупи готово заплакао, Максимилијано Алегри потпуно је другачије видео утакмицу коју је одиграо српски ас.
„Ово је била једна од најбољих утакмица Влаховића са техничког аспекта!“, рекао је Алегри који је Влаховића извео из игре у 73. минуту.
Италијан верује да је Душану потребно још искуства у Серији А, али да је он трпео велики притисак јер су му говорили да уништава српског фудбалера.
„Веома сам задовољан како је играо, посебно технички. Покушао сам већ да објасним раније, али су ме нападали да сам ја тај који уништава Влаховића“, истакао је Алегри.
Влаховић је у дресу Јувентуса од доласка у тај клуб уписао седам голова, а Италијан има вере да ће у следећој сезони Србин тек заблистати.
„Мислим да ћемо код њега следеће сезоне видети код њега напредак, посебно мислим на континуитет игара, мораће да схвати да није одиграо лоше ако није постигао гол, постоје и важније ствари“, јасан је био Италијан.
Неминовно је да је Влаховић показао да је велико појачање Јувентуса иако је тренутно у периоду стагнације.
Да је страшан нападач доказују и тврдње да је Ралф Рангник, менаџер Манчестер јунајтеда, желео је Србина у том клубу, али управа га није желела.
Синиша Михајловић - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2022
СПОРТ
Нико бољи од Синише у Италији – Србин по изласку из болнице добио велико признање
 Спортски поздрав тренера Дејана Станковића и Александра Станојевића - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2022
СПОРТ
Звезда и Партизан настављају борбу за титулу
Роман Абрамович је познат као нео неко ко воли раскошна славља. - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2022
СПОРТ
Роман Абрамович продао Челси за 4.970.000.000 евра
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала