- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ко је „крив“ за чудесан успон некадашњег гиганта?

© AP Photo / Seth WenigЕнди Мари
Енди Мари - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2022
Пратите нас
Енди Мари, британски тенисер, морао је да преда меч Новаку Ђоковићу због болести, али и даље је један од већих тениских јунака који игра са вештачким куком. Тајна о успешном повратку 34-годишњака је откривена и зове се Ева Карнеиро. Чувена докторка радила је за Челси, да би након тога почела сарадњу са Маријем и препоручила му специјални суплемент.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Новак Ђоковић и Енди Мари требало је да одиграју спектакуларни међусобни дуел први пут после више од пет година, али је Британац предао меч због болести.
Мари је одиграо два невероватна меча најпре против Доминика Тима, а онда и Дениса Шаповалова, али је спречен да настави са изненађењима.
Када се Мари вратио на терен после уграђеног вештачког кука мало ко је очекивао да ће га гледати како игра Мастерсе попут овог у Мадриду и побеђује млађе ривале.
Ипак, постоји тајна која је Британца довела до нестварног повратка на терен и зове се Ева Карнеиро.
Према писању британског Телеграфа, Мари у последње време сарађује са Евом Карнеиром, некадашњом докторком Челсија.
Дама рођена на Гибралтару након отказа у Челсију почела је сарадњу са болницом за ортопедију и спортску медицину, а потом се сусрела и са Ендијем Маријем.
Карнеиро је предложила бившем броју један специјални суплемент на бази морског колагена, а који садржи и куркуму и бакар.
Према статистици од тренутка када је Енди почео да ради са славном докторком, његов сервис за 10 километара на час је бржи него у тренуцима када је био први тенисер света.
Маријева брзина кретања порасла је са 11,7 километара на час на 13,6 километара на час такође у односу на чувену 2017. годину.
Једном речју Карнеиро је направила чудо. Британац је у 34. години са вештачким куком, бржи и јачи тенисер него што је био као млађи и потпуно здрав играч.
„Он је фантастично образован, врста спортисте који увек жели да испита науку и покушава да открије како му она може помоћи. Као медицински професионалци, откривамо да оно што смо мислили да је немогуће више није случај. Спортисти попут Ендија и Рафаела Надала руше границе на свим фронтовима. Ово су јединствени, веома интелигентни, образовани људи, који су спремни да узму и испитају медицинске доказе и савете“, рекла је чувена докторка Карнеиро.
Тениска лоптица - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2022
СПОРТ
Мали Теодор несвакидашњом вештином подсетио на Рускињу: „Нико не може да замисли шта радимо“ /видео/
Новак Ђоковић и Енди Мари - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2022
СПОРТ
Отказан меч Ђоковића и Марија!
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2022
СПОРТ
Новак још једном доказао да је изнад Федерера и Надала /фото/
Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала