- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

У пуцњави у Атланти три особе погинуле, шест рањених

CC0 / diegoparra / Полицијска ротација
Полицијска ротација - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2022
Пратите нас
У пуцњави у већем комплексу у Атланти три особе су погинуле, а шест је рањено, саопштила је данас полиција и додала да још увек нико није ухапшен.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Полиција округа Декалб саопштила је да је шесторо људи упуцано у недељу увече у комплексу у близини Кларкстона, заједнице у предграђу источно од Атланте, преноси „Ej-Би-Си њуз“ наводе агенције АП.
Такође, како је навео, две рањене особе са тежим повредама пребачене су у болнице.итну помоћ пријавили да се чула пуцњава нешто пре 20 чаасова по локалном времену.
Такође, како је навео, две рањене особе са тежим повредима пребачене су у болнице.
Додао је да ниједан осумњичени или осумњичене особе нису ухапшене у недељу увече након пуцњаве, додајући да полицијски детективи испитују сведоке и прикупљају доказе.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала