- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Медведев: Америка помаже Украјини јер жели да нанесе тежак пораз Русији

© Sputnik / Екатерина Штукина / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев  - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2022
Пратите нас
Помоћ САД Украјини од 40 милијарди долара може се објаснити жељом Америке да нанесе тежак пораз Русији, а не љубављу према Кијеву, сматра заменик председника Савета безбедности Дмитриј Медведев.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Представнички дом Конгреса САД одобрио је пакет помоћи Украјини од 40 милијарди долара. Бајден је тражио мање, али су из великодушности додали још пар милијарди. Новац је огроман, много је ловаца у америчком војно-индустријском комплексу који ће га делити. Да не говорим о баналним лоповима с обе стране океана“, написао је Медведев на Телеграм каналу.
Према његовим речима, потпуно је очигледно да се рекодна помоћ не може објаснити љубављу Америке према Украјини, па чак ни подршком сопственој економији.
„Њен циљ је продужавање прокси рата против Русије, жеља да јој се нанесе тежак пораз, да се ограничи њен економски развој и политички утицај у свету“, написао је Медведев, нагласивши да ће циљеви руске специјалне војне операције у Украјини бити достигнути.
Поглед на амерички Капитол - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2022
СВЕТ
Представнички дом одобрио: Рекордна помоћ за Украјину
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала