- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Шта мушкарци траже код жена: Три особине су пресудне

CC0 / Unsplash/Travis Grossen / Љубавни пар
Љубавни пар - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2022
Пратите нас
И жене и мушкарци се труде да, приликом избора партнера, одаберу оног, односно ону која је најближа савршенству. Тачније, њиховом идеалу савршености. И вечита је дилема шта жене желе, али, са друге стране, и жене се често питају који су то критеријуми које мушкарци постављају. Тачније, шта је то што њих занима.
Истини за вољу, понекад умеју да нас збуне, јер делује да им много тога није битно, међутим, то уопште није тако. Штавише, вероватно ћете се и изненадити неким критеријумима.
С обзиром на то да би требало да се посвете само једној жени, што њима посебно тешко пада, од изузетне важности им је да пронађу жену која ће их волети и ценити због онога што они заиста јесу и која ће их учинити бољим особама.
Ових неколико критеријума су сваком мушкарцу важни, па добро размислите о њима и о томе да ли их и у којој мери поседујете.

Мора да буде оријентисана ка породици

Верујемо да овде нема ничег нејасног. Нико не очекује да имате савршен однос са својом породицом и широк круг блиских пријатеља.
Али, уколико желите да освојите срце свог мушкарца, морате показати да вреднујете породицу као институцију и да негујете односе са својим пријатељима.
Оно што је од суштинске важности јесте и ваш однос према његовој породици и пријатељима, преноси портал 24 седам.

Мора да буде шармантна

Шарм или имате или немате и то је врло једноставно. Међутим, уколико сте шармантни и умете да му измамите осмех, малтене само суптилним погледом, ви на њега делујете као магнет.
Шармантне жене су мушкарцима много привлачније у односу на оне које су надмене, претенциозне и глуме недодирљивост.

Мора да буде амбициозна

Мушкарцима је безусловна подршка од огромног значаја, па је самим тим и логично да ће тражити жену која ће им је пружати.
Међутим, оно што они желе јесте да та жена има јасну визију своје будућности и да прати своје снове. За једног мушкарца не постоји ништа привлачније од амбициозне жене која је фокусирана на своје планове и која не посустаје пред изазовима.
Таква жена је, за њега, савршена.
Људски мозак - Sputnik Србија, 1920, 05.02.2022
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА
Шта каже наука: Ко је мудрији, жене или мушкарци
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала