- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић званично опет МВП: Најлаганији тамбурашки кас за понос и историју! /видео/

© AP Photo / David ZalubowskiСрпски кошаркаш Никола Јокић
Српски кошаркаш Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2022
Пратите нас
Никола Јокић, ас Денвера, и званично је по други пут проглашен за МВП-ја НБА лиге, а награда му је уручена у Сомбору на спектакуларан начин. Тренер Нагетса Мајкл Мелоун донео му је трофеј у Сомбор и то у шталу са коњима који су Јокићева пасија, а све уз звуке тамбурице и хит Звонка Богдана - „Већ одавно спремам свог мркова“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Спектаклу и најлаганијем тамбурашком касу за понос и историју присуствовао је и Јокићев менаџер Мишко Ражнатовић.
Наравно, несвакидашњој церемонији која је уједно била и изненађење за Николу Јокића, присуствовала је и породица и пријатељи, а коментар новинара са ТНТ-а био је да се ово никада није догодило у историји НБА лиге, већ да је ово нешто јединствено, оригинално, баш као и све што је везано за Јокића.
Некада буцкасти момчић који је обожавао и „давио“ се у буреку, пици, и најпознатијем газираном пићу на планети, распаметио је Амере након што се довео у ред и завозао их је на свом чувеном сомборском рингишпилу. И даље их вози, и тек ће да их вози.
Сада је само узео предах у свом родном Сомбору, где ужива са својим коњима, а ето тренер и остатак експедиције из Америке одлучио је да га обрадује, изненади и донесе му МВП трофеј у његов град.
И Јокић је по добијању награде показао колико је скроман и да га новац и слава не могу променити.
„Сада не размишљам о томе, али када будем стар, дебео и мрзовољан, сигурно ћу се сетити тога и причати деци о томе да сам некада играо добру кошарку. Сви знају да сам ја исти онај момак и да ово ништа неће променити. Сама чињеница да сам у друштву са свим тим момцима који су стварали историју НБа лиге и овог спорта је сјајна“, истакао је центар Денвера.
Подсетимо, пре неколико дана најпознатији НБА инсајдер Адријан Војнаровски је открио да је Јокић поново МВП, а од јутрос је та вест добила и званичну потврду.
У најужој трци за престижно признање најкориснијег играча НБА лиге били су још Џоел Ембид, ас Филаделфије и Јанис Адетокумбо који са Милвокијем брани прстен освојен претходне сезоне.
Српски кошаркаш Милош Теодосић – Виртус Болоња - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2022
СПОРТ
Болоња слави Теодосића – Србин одвео Виртус у Евролигу
Српски кошаркаш – Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2022
СПОРТ
Називао је Јокића „клинцем“ и поново није задовољан: „Крив је овакав свет!“
Српски кошаркаш Никола Јокић, актуелни МВП - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2022
СПОРТ
Никола Јокић други пут заредом МВП НБА лиге!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала