- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

„Ни цента Зеленском!“ – још један амерички конгресмен против наоружавања Украјине

© AP Photo / Ukrainian Presidential Press Office Председник Украјине Владимир Зеленски
Председник Украјине Владимир Зеленски - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2022
Пратите нас
Новац који америчка влада намерава да упути за подршку Украјини је бескорисно трошење средстава пореских обвезника, изјавио је републиканац, члан Представничког дома Конгреса САД из Аризоне Пол Госар.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Прошле године председник Украјине Владимир Зеленски је, као државни службеник, на неки начин зарадио сто милиона долара. Како мислите, куда ће заправо отићи највећи део 40 милиона долара за Украјину? Не треба да шаљемо ни цента“, написао је Госар на Твитеру.
Према мишљењу политичара, председник САД Џозеф Бајден усмерен је на распиривање прокси рата с Русијом, што ће за Америку бити грешка с последицама светских размера.
Влада САД треба да се бави унутрашњом политиком, да решава проблеме државног дуга, инфлације и имиграције, нагласио је Госар, објашавајући одлуку да гласа против помоћи Кијеву.
Раније је Представнички дом Конгреса САД потврдио одлуку да се за Украјину издвоји додатни пакет помоћи, упутивши нацрт закона на гласање у Сенату САД.
Сенатор из државе Кентаки Ренд Пол блокирао је усвајање одлуке у горњем дому Конгреса, јер сматра да у садашњим условима САД једноставно не могу да дозволе себи да играју улогу светског жандара на рачун сопственог буџета.
Поглед на амерички Капитол - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2022
СВЕТ
Представнички дом одобрио: Рекордна помоћ за Украјину
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала