- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Спектакуларан снимак из загребачког кафића: Констракта - нит која нас веже /видео/

© AP Photo / Luca BrunoКонстракта
Констракта - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
Пратите нас
Хрватски медији преносе вест која се проширила српским медијима после објављивања снимка из једног загребачког кафића у којем је настала права хистерија после објављивања одлуке жирија да је Констракта, представница Србије на Песми Евровизије, ушла у финале. „Хистерија због Констракте, то је та нит која нас веже“, написао је „Вечерњи лист“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

На снимку са ТикТока који је објављен и на Инстаграму види се како људи у пуном кафићу гледају водитеље који прозивају земље које су ушле у финале, а када су прозвали Србију настало је опште одушевљење.
Видео је пренео и „Блиц“, уз коментар: „Тотална хистерија у Хрватској због Констракте“, а додали су и како сви медији у Хрватској са симпатијама пишу о представници Србије.
„Та нит која нас веже“, „Прекрасно“, „Исто тако бисмо се и ми радовали да је у питању Хрватска“, „Жао нам је што је Хрватска покрадена, али нека знају да је Србија свим срцем уз њих“, само су неки од коментара на српским порталима, пренео је „Вечерњи лист“.
Испраћај Ане Ђурић Констракте у Торино. - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2022
КУЛТУРА
Велики скок Констракте на кладионицама, убедљиво прва на Јутјубу
Владика Захумско-херцеговачки и приморски Григорије - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
КУЛТУРА
Владика Григорије позвао све да гласају за Констракту /видео/
Констракта - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
КУЛТУРА
Констракта се огласила пред финале Песме Евровизије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала