- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Закуцао се у зграду брзином од 110 километара на час /видео/

© Фото : YouTube/TheColumbusDispatch, snimak sa ekrana, Возач се закуцао у зграду брзином од 100 километара на час
Возач се закуцао у зграду брзином од 100 километара на час - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
Пратите нас
У Сједињеним Државама догодила се још једна бизарна саобраћајна незгода у којој је учествовало возило марке „тесла“. Иако су у сличним удесима америчког електричног аутомобила возачи за несрећу углавном кривили ауто-пилота, за сада нема назнака да је систем аутономне вожње изазвао овај инцидент.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

На снимку се види тренутак када је „тесла модел 3“ улетео у конгресни центар у Колумбусу, у Охају. Аутомобил се кретао великом брзином да би пре него што је пробио улазна врата центра буквално полетео у ваздух. Несрећа, неким чудом, није довела до повреда опасних по живот.
На снимку се види удес из три различита угла, а како преносе локални медији, аутомобил се кретао брзином око 113 километара на час када се несрећа догодила. Аутомобил је прошао кроз црвено светло на семафору, пре него што је возач наводно „изгубио контролу над кочницама“, пише Б92.
Три сведока су на лицу места изјавила полицији да им се чини да је возач убрзао да би прошао раскрсницу на жуто светло, као и да нису приметили да је покушао да успори пре него што је ударио у конгресни центар.
Прве процене сугеришу да ће поправка штете која је нанета згради коштати између 250.000 и 350.000 долара, али ствари су могле бити много горе. Поред пешака и других возила која су се налазила у околини у време несреће, конгресни центар је тог дана био домаћин неколико догађаја, укључујући женско јуниорско првенство у одбојци.
Возач је задобио повреде и превезен је у Медицински центар „Грант“ и, према наводима полиције, у стабилном је стању. Полицијски извештаји не наводе да ли је ауто-пилот био активиран у тренутку несреће.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала