- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Тадић се претворио у Хулка – скандалозна реакција обезбеђења /фото/

© AP Photo / Martin MeissnerДушан Тадић
Душан Тадић - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2022
Пратите нас
Ајакс је ремизирао у Арнему са Витесеом 2:2 у мечу последњег кола Ередивизије у којем је двоструки асистент за „копљанике“ био капитен Душан Тадић. Србин је после меча пожелео да баци дрес навијачима, али му обезбеђење није дозволило и мало је недостајало да све прерасте у физички обрачун.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Мајстор фудбала из Бачке Тополе важи за смиреног момка, али са урођеним геном вође који га је промовисао у капитена Србије и Ајакса.
Тако је Тадић има намеру да последњи меч у сезони заврши без дреса, који је кренуо да однесе ка трибини на којој су били стационирани верни навијачи Ајакса.
Али, наишао је на зид! Зид који је направило обезбеђење у Арнему који ни по коју цену није дозволило Душану да прође и однесе поклон. Побеснео је због тога Тадић који се претворио готово у Хулка, а како је био без дреса и мајице на себе оцртавао му се готово сваки мишић док је успео да се исконтролише и да се задржи само на повишеном тону.
Скандал је уследио када је обезбеђење у Холандији дало себи за право да гура Србина уназад и да га враћа ка терену. На крају је неким чудом избегнут физички обрачун, а Тадићев дрес је завршио на трибини код навијача, али су га тамо доставили припадници обезбеђења.
Јасно је да овакве ствари не би требало да се дешавају и да је обезбеђе могло да дозволи Србину да награди верне навијаче.
Подсетимо, Ајакс је недавно освојио 36. титулу првака Ередивизије, а тренер Ерик тен Хаг ће каријеру наставити у Манчестер јунајтеду док ће га на клупи славног клуба из Амстердама наследити доскорашњи помоћник
Српски фудбалер Сергеј Милинковић Савић - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2022
СПОРТ
Ко то „игра игрице“ са Сергејем
Ерлинг Холанд - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2022
СПОРТ
Евертон је могао да купи Холанда за невероватну суму
Немања Јовић и Страхиња Ераковић - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2022
СПОРТ
Руси желе младог Србина: „Зенит и Динамо – зашто да не?“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала