- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Станојевић се више не нада: „Пратим како то функционише“

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 17.05.2022
Пратите нас
Александар Станојевић је после убедљивог тријумфа Партизана над Вождовцем на гостујућем терену резултатом 3:0, поручио да је шампионска трка у Суперлиги практично готова и да је његов тим покраден током сезоне у кључним тренуцима.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Коло пре краја шампионата Црвена звезда, која је четири године узастопно освајала шампионску титулу, има два бода предност. У последњем колу црвено-бели дочекују Вождовац 21. маја, док Партизан у Хумској игра са Радничким из Ниша.
„Како ствари функционишу овде, није реално да освојимо титулу. Није нам дозвољено у више ситуација, брутално смо покрадени. Одузета нам је титула коју мислим да смо заслужили. Разочаран сам. Не надам се више, гледам и практим како то функционише. Видим у ком правцу иде", рекао је на конференцији за медије после сусрета са Вождовцем на популарном „крову“.
Утакмица претпоследњег кола између Вождовца и Партизана која је првобитно била заказана за 16.30 померена је за 20.30 због дојаве о бомби. Ипак, то није пореметило Станојевићеве ученике да без проблема одраде свој део посла и да славе с убедљивих 3:0.
„Није утицало, били смо на Телеоптику и продужили смо одмор. Одговарало нам је, било је много вруће, ко зна шта би било да смо играли од 16.30. Ништа нас није пореметило. Од првог судијског звиждука смо кренули јако. Брзо смо постигли гол, имали неколико шанси. Добро смо играли, а Вождовац је опасан. Исконтролисали смо утакмицу и заслужено победили", подвукао је шеф стручног штаба „парног ваљка“.
Пред последње коло које је заказано за недељу, Станојевић је поручио да верује у Вождовац који гостује Звезди. Подсетимо, да би црно-бели били прваци државе после пет година, потребно је да тим Дејана Станковића изгуби на свом терену, а да Партизан упише још једну победу.
„Верујем у екипу Вождовца, могу да изненаде свакога, али неће бити у ситуацији. Видимо сви како иде. На кључним мечевима нису дозволили да победимо. Разочаран сам због тога. Не знам на који начин функционишем и да радим овде. Свака част мојим момцима, није лако, а знаш шта се ради и да је тешко освојити титулу“, закључио је Сале Станојевић.
Фудбалери Партизана - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2022
СПОРТ
Партизан славио после два пенала
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2022
СПОРТ
Влаховић наставља да меље – али херој је Сергеј
Ударна вест, фотографија за топове - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2022
СРБИЈА
Окончана драма због „бомбе “– Партизан ипак иде на кров
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала