- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак емотиван после Васине доминације: Најбољи на планети долазе из Србије

© AFP 2023 / TIZIANA FABIНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2022
Пратите нас
Евролига је добила новог (старог) шампиона, а Србија поново још једног најкориснијег играча Василија Мицића. Као велики љубитељ кошарке, Новак Ђоковић, најбољи тенисер света помно је пратио успехе српских репрезентативаца и након финала Евролиге огласио се поруком „Србија је земља кошарке“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Новак Ђоковић зна колико је тешко и захтевно бити најбољи у ономе што радиш и зато увек истиче колико цени и остале спортисте који су остварили запажене успехе.
Први рекет света пратио је кошаркашка дешавања током целе сезоне, а као неко ко истиче колико воли Србију и српски род могао је да буде пресрећан када је наша земља добила чак три најкориснија играча са три најјача кошаркашка такмичења.
Ђоковић је испратио финале Евролиге између Ефеса и Реал Мадрида, а потом се јавио са сјајном поруком уз фотографију три српска МВП-а, али и Николе Миротића, најкориснијег играча регуларног дела Евролиге.
„Најбољи кошаркаши на планети у три најважнија такмичења долазе из Србије. Фантастично. Земља кошарке. Миротић је такође наш човек“, написао је Новак.
Подсетимо, Никола Јокић проглашен је за најкориснијег играча НБА лиге, Милош Теодосић МВП је у Еврокупу, док је Василије Мицић после сјајне партије у финалу Евролиге добио звање најбољег кошаркаша фајнал фора.
Бам Адебајо и Маркус Смит - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2022
СПОРТ
Ни 40 поена Брауна није зауставило Мајами
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 21.05.2022
СПОРТ
Животне лекције шампиона: „За кога обећаваш, ако не показујеш на делу?“ /видео/
Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 21.05.2022
СПОРТ
Европо, поклони се најбољем: „Провешћу екипу кроз Београд, славићемо као никада досад!“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала