- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американка у расправи са Српкињом на Ролан Гаросу: „Не знам шта хоћеш од мене“ /видео/

© AFP 2023 / WILLIAM WESTМаријана Вељовић
Маријана Вељовић - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2022
Пратите нас
Маријана Вељовић, Српкиња која суди тениске мечеве, нашла се на столици током меча талентоване Коко Гоф и Ребеке Марино, а 18-годишња Американка ушла је у жучну расправу са њом. Гоф је током меча у неколико наврата имала комуникацију са оцем који јој је и тренер, а Вељовићева је опоменула за коучинг што је Американка тешко прихватила.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Успешно је млада Коко Гоф почела учешће на Ролан Гаросу после победе над Ребеком Марино (7:6, 6:0), али је посао успешно радила и Маријана Вељовић која је судила тај меч.
Талентована и темперамента Американка имала је комуникацију током меча са Коријем Гофом, оцем и тренером, а јасно је то са столице чула Српкиња која је опоменула младу Коко.
Међутим, иако је то била само опомена, Гоф је пришла Маријани и покренула расправу.
„Немамо тајне сигнале, не знам шта хоћеш од мене, шта да му кажем. Није било никаквог коучинга, не знам шта желиш да урадим“ , бунила се млада Коко.
Американка је покушала да се оправда тиме да оно стално говори оцу да јој не прича током меча, али је Маријана јасно понављала да је морала да је опомене.
„Ја му говорим још од осме године да ми не прича. Зато сам шокирана, говорим му да ми ништа не говори. Не могу да га контролишем, веруј ми“, покушавала је да се оправда 18-годишњакиња.
Није се Српкиња обазирала на побуну Американке, а јасно је да јој отац прави проблеме и да ће у наставку турнира и каријере морати да се договори са њим како не би трпеле веће казне.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2022
СПОРТ
Српски дан у Паризу: Новак после Надала за крај другог дана Ролан Гароса
Скот Морисон - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2022
СПОРТ
Морисон је плакао – али српске сузе због Новака и даље пеку
Аслан Карацев, руски тенисер - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2022
СПОРТ
Хачанов сигуран, Карацев пао после драме!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала