- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Армије стоје у реду за „српског наредника“ – а председник је променио исказ

© AP Photo / Marco BuccoСрпски фудбалер Сергеј Милинковић Савић
Српски фудбалер Сергеј Милинковић Савић - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2022
Пратите нас
Сергеј Милинковић-Савић већ годинама је најтраженија роба на европском фудбалском тржишту, али Лацио не жели ни да чује да га прода. Ипак, последња изјава председника Римљана Клаудија Лотита, отвара врата да „наредник“ како гласи надимак Сергеја, промени „војску“, односно клуб.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Познато је да армије стоје у реду за Милинковић-Савића, једног од најбољих централних везних играча Старог континента који је сезону у Серији А завршио са дабл-дабл учинком – десет голова и 11 асистенција.
Зато не чуди што се за његов потпис отимају бројни водећи светски клубови, почев од Јувентуса, преко Манчестер јунајтеда, па све до Пари Сен Жермена и Реала.
Ипак, први човек небескоплавих до сада је успешно одолевао свим нападима, и Сергејев менаџер Матеја Кежман упорно је понављао да је његов клијент срећан у италијанској престоници, али је исто тако јасно да је само питање дана када ће бивши ђак Војводине направити искорак у каријери и прећи у неки већи клуб с којим ће освајати трофеје.
Можда је тај дан и ближи него што су многи мислили, а у прилог томе говори последња изјава Клаудија Лотита.

„Многи клубови желе Сергеја Милинковић-Савића, што је и нормално. Не постоји цена за њега јер није на тржишту. Али, ако дође велика понуда једног од Топ 5 најбољих клубова света, нећу га зауставити. Нећу се борити да га задржим“, поручио је Лотито за Скај.

А цифре које су помињу у јавности су импозантне. Председник Лација је у неколико наврата причао како је одбио и преко 100 милиона евра за маестралног српског репрезентативца, тако да остаје да се види на који начин ће бити завршена прича о судбини „српског наредника“. Да ли ће остати у Риму или ће у Мундијалској години променити клуб и почети да пише историју фудбала у некој новој средини...
Српски фудбалер Сергеј Милинковић Савић - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2022
СПОРТ
Ко то „игра игрице“ са Сергејем
Кадети Србије - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2022
СПОРТ
Како су српски дечаци остварили дводеценијски сан /видео/
Александар Драговић и Горан Пандев у дуелу  - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2022
СПОРТ
Шта се крије иза одлуке да Аустрија „склони“ Србина?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала