- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Милошу Меденици 30 дана затвора

© AFP 2023 / PHILIPPE DESMAZESЗатвор – илустрација
Затвор – илустрација - Sputnik Србија, 1920, 27.05.2022
Пратите нас
Судија за истрагу Сузана Мугоша одредила је притвор до 30 дана сину бивше предсједнице Врховног суда Весне Меденице, Милошу Меденици. Он је раније јутрос приведен на саслушање код судије Мугоша.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Подсјећамо, Меденица је ухапшен прије два на подгоричком аеродрому, након што је из Београда слетио на аеродром у Голубовцима.
Виши суд донио је 5. маја наредбу за расписивање националне потјернице за Милошем Меденицом, који се терети да је формирао криминалну организацију ради шверца цигарета, дроге, али и незаконитог утицаја приликом доношења одлука у судским предметима, саопштено је из Вишег суда.
Портал „Либертас прес“ је објавио транскрипте разговора које је Европол доставио полицији Црне Горе, а који наводно потврђују да се Меденица бавио кријумчарењем цигарета и трговином дроге.
Према наводима портала, Милош Меденица је шверц обављао посредством полицајца Дарка Лаловића који је је ухапшен 15. децембра прошле године у Подгорици и још је у притвору.
Суд у Подгорици продужио је раније за још два мјесеца притвор његовој мајци Весни Меденици.
Меденица је ухапшена 17. априла због основане сумње да је починила кривична дјела стварање криминалне организације и противзаконити утицај, и тренутно се налази у Истражном затвору у Спужу.
Возило полиције Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2022
РЕГИОН
Милош Меденица на саслушању негирао кривицу
Полиција,  Црна Гора - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2022
РЕГИОН
Милошу Меденици одређено задржавање до 72 сата
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала