- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Енглез нема дилему: Видић је „животиња“, али ја сам најбољи у историји

© Sputnik / Алексей Дружинин / Уђи у базу фотографијаБритански фудбалер Рио Фердинанд током сусрета са председником Русије Владимиром Путином у Кремљу
Британски фудбалер Рио Фердинанд током сусрета са председником Русије Владимиром Путином у Кремљу - Sputnik Србија, 1920, 27.05.2022
Пратите нас
Бивши саиграч Немање Видића из Манчестер Јунајтеда Рио Фердинанд поставио је некадашњег српског штопера на друго место листе најбољих одбрамбених играча Премијер лиге. А на прво место – ставио је себе.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Било је у Премијер лиги много великих штопера, али свакако се, барем у модрерној ери, издвајају торњеви Манчестер Јунајтеда РиоФердинанд и Немања Видић.
Многи се труде и муче када треба да одаберу које био бољи од њих двојице, а сам Фердинанд нема дилему.
Верујем да сам ја најбољи! Потом следи Немања Видић, мој партнер у злочину. Ја сам причао и све организовао, али је Немања био животиња. Једини фудбалер у кога би се нападачи загледали широких зеница и нису смели на њега да се залете! Само му погледајте нос, ха-ха-ха. Никад није гледао противнике, стално је ишао на њих директно, ударао главом и био бољи фудбалер него што су га људи ценили. Он је ишао кроз играче како би освојио лопту. Сјајно је читао игру, имали смо изванредно партнерство“, рекао је Фердинанд.
Иза себе и Немање Видића, Фердинанд је рангирао Вирџила ван Дајка, потом је уследио Јап Стам, а на пето место Риоје поставио Џона Терија.
Занимљиво је да је и Ван Дајк направио листу и није ставио у најбољих пет Видића.
Његов тим чине Рио Фердинанд, Венсан Компани, Јап Стам, Џон Тери и Сами Хипија.
Кадети Србије - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2022
СПОРТ
Фамилија која помера границе! /фото, видео/
Српски фудбалер Сергеј Милинковић Савић - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2022
СПОРТ
Армије стоје у реду за „српског наредника“ – а председник је променио исказ
Тренер Партизана Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2022
СПОРТ
Партизан остаје без тренера: „Тако мора да буде“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала