- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Мени увек треба да се десе глупости да бих се променио“

© Sputnik / Лола ЂорђевићМиомир Кецмановић
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 28.05.2022
Пратите нас
Миомир Кецмановић, српски тенисер, био је веома љут на себе после убедљивог пораза од Данила Медведева у трећем колу Ролан Гароса.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Кецмановић је поражен са 6:2, 6:4, 6:2 и завршио је такмичење, иако је током сезоне на шљаци био одличан.
„Играо сам боље на шљаци него претходних година, али не бих себе сматрао одличним играчем на шљаци. Ја се нисам појавио на терену, али он је био добар. Почео сам да играм тек крајем другог сета. Он враћа много лопти. Претпостављам да може далеко, мислим да ће неко са друге стране жреба победити, али он је ипак други тенисер света“, рекао је Кецмановић.
Миша је потом био веома оштар према себи.
„Кад се будем сетио да кренем да играм од почетка, моћи ћу да добијем овакве мечеве. Дотад ћу их губити. Не знам шта је у питању, али морам да се решим тога. Имам самопоуздања, али џаба док не решим ове проблеме. Мени увек треба неколико пута да се десе глупости да бих то променио, надам се да сада неће бити тако“.
Кецмановић каже да је олакшао посао ривалу.
„Није ме ничим изненадио, знао сам колико је добар. Више ме изненадило како сам ја ушао, играо, понашао се… Ја сам му доста помогао данас, требало је мање да грешим. И њему је лакше да игра добро када сам ја грешио“, закључио је 22-годишњи Кецмановић.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 28.05.2022
СПОРТ
Миша није могао против моћног Медведева
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала