- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српски ратник је од крви и меса – „сломио“ се и заплакао /видео/

© AFP 2023 / Vaughn RidleyАлександар Ракић
Александар Ракић - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2022
Пратите нас
Најуспешнији српски ММА борац Александар Ракић који је доживео невероватан пех, повредивши колено у мечу каријере са Пољоком у Лас Вегасу, заплакао је због свега што му се догодило.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Иако је сав у мишићима и у рингу делује као звер, Александар Ракић је показао да је човек од крви и меса и да понекад не може да обузда емоције.
Сломио се популарни „ракета“ након што га је средином маја у борби каријере у Лас Вегасу издало колено против Јана Блаховича. Није изгубио, али је био приморан да преда борбу у трећој рунди.
Две недеље касније појавио се снимак на којем се види шта се дешавало након што је Ракић са својим тимом, у пратњи тренера Бабака Неџада и лекара дошепао до једне од оближњих просторија.
Грцао у сузама српски ратник, извињавао се тренеру и тиму да их је изневерио, док су га тешили да ће све бити у реду и да ће из ове ситације изаћи још јачи.
„Изневерио сам те“, причао је Ракић, вероватно се обраћајући тренеру који то није хтео ни да чује.
„Све је у реду брате, све је у реду. Урадио си све, све је било добро. Ово ће те само учинити јачим", узвратио је тренер.
Уследио је кратак дијалог са доктором.
„Да ли си видео колено? Како је изгледало“, питао је Ракић у сузама доктора, а уследио је одговор да је колено било изврнуто, али да није у питању ништа страшно.
„Извините момци“, са сузама у очима је поручио Ракић, али га је тим охрабрио да ће се вратити у ринг и бити још јачи.
И нема дилеме, нико не сумња у то да ће најбољи српски борац врло брзо санирати повреду колена, вратити се у ринг и наставити да ниже победе.
Вахид Абасов и Артјом Агејев - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2022
СПОРТ
Златне руске песнице: „Србијо, доносимо ти медаље!“
На Светском првенству у олимпијском боксу за мушкарце у Београду, боје Србије ће бранити руски боксер Вахид Абасов - Sputnik Србија, 1920, 30.05.2022
СПОРТ
Руси донели златне медаље Србији после 37 година! /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала