- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Захарова: Запад само тражи разлоге за испоруке оружја Кијеву

© Фото : Пресс-служба МИД РФ / Уђи у базу фотографијаПортпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2022
Пратите нас
Запад покушава да нађе разлоге како би објаснио испоруке оружја Кијеву, као и своје понашање према Русији, изјавила је портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова у емисији „Соловјов лајв“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Они све време траже изговоре да испоручују наоружање Украјини. Они се претварају да се понашају у складу са правилима. То још нису одбацили, истргли, они заиста траже разлоге како би нешто објаснили, јер без објашњења постају држава која врши агресију у свим правцима“, рекла је Захарова.

Према њеном мишљењу, западне земље покушавају да нађу узроке своје политике за домаћу публику како би разјаснили своје поступке.
Подсетимо да је Русија упутила ноту свим земљама, укључујући Америку, због испорука оружја Украјини. Шеф руске дипломатије Сергеј Лавров је упозорио да ће сви терети који садрже војну помоћ Украјини бити легитимни циљ за Русију.
У руском Министарству спољних послова су нагласили да да се земље НАТО играју ватром шаљући оружје у Украјину, а портпарол Кремља је рекао да то нимало не доприноси руско-украјинским преговорима.
Амерички председник Џозеф Бајден - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2022
СВЕТ
Бајден објавио нови пакет војне помоћи Кијеву који укључује вишецевне бацаче ракета
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала