- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Влаховић открио Италијанима шта је његово „гориво“ и за шта живи

© AP Photo / Alessandra TarantinoДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2022
Пратите нас
Српски нападач Душан Влаховић због проблема са препонама није актер мечева Лиге нација, а за то време открио је Италијанима шта га испуњава, шта је његово гориво и за шта живи.
Влаховић који је из Фиорентине стигао у Јувентус за 80 милиона евра, појавио се у Београду на мечу Србије и Словеније који су Орлови лако решили у своју корист 4:1, чиме је показао да је уз национални тим и када је повређен.
Српски суперхерој дао је опширан интервју за италијанске медије у којем је поручио да су голови његов покретач и да живи за то да их постиже.
„Живим да дајем голове! Осећам се празно када се утакмица заврши, а ја не затресем мрежу. Јер, када тресем мрежу, тада летим! То је оно што ме потпуно испуњава, у супротном се осетим празно. Када постигнем гол, ја сам на седмом небу“, искрен је 21-годишњи центарфор.
Душан Влаховић - Sputnik Србија
Душан Влаховић
нападач Јувентуса
Тренер Јувентуса Масимилијано Алегри и сви у торинском клубу задовољни су како се бивши нападач Фиорентине и Партизана уклопио у нову средину, али је свима јасно да код Влаховића има још простора за напредак.
Фокусирам сам на фудбал 24 сата дневно, седам дана у недељи. Када дођем кући ја гледам фудбал. Наравно, волим и ја да уживам и да се опустим, чиним и то, али знам да морам и могу још да напредујем. А што се голова тиче, они су моје гориво. Када га једном пробате, потребно вам је више и више. То је емоција коју морате да доживите. Бар ја за то живим у сваком моменту“, закључио је Влаховић.
Фудбалери Србије - Sputnik Србија, 1920, 11.06.2022
СПОРТ
Пикси пред Словенију уверен: Имамо разлога за оптимизам
Сергеј Милинковић-Савић - Sputnik Србија, 1920, 11.06.2022
СПОРТ
Арсенал жели Србина уместо албанског провокатора
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала