- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Одаберите одговарајуће наочаре за сунце према облику лица /фото/

CC0 / Pixabay / Наочаре за сунце
Наочаре за сунце - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2022
Пратите нас
Приликом куповине наочара за сунце не морате да трошите огромну количину новца да бисте купили модел који вам одговара. Битно је да се определите за модел који одговара вашем облику лица.
Уколико имате округло лице треба да изаберете модел који ће га издужити. Избегавајте округле наочаре, иако су оне сада веома популарне. Најбоље би вам стајао широки модел са коцкастим оквиром.
Овално лице је најзахвалније за одабир сунчаних наочара. Људима са овим обликом лица одговарају скоро сви модели наочара. Ако вам је тешко да се определите — са благо четвртастим оквиром са заобљеним ивицама не можете да погрешите.
Ако имате дугуљасто лице потребно је да га привидно скратите. За то су најбољи избор четвртасте и округле наочаре већих димензија.
Широком облику лица највише одговарају такозване пилотске наочаре, или неки облик који је необичног изгледа како би се пажња усмерила на очи.
Што се тиче четвртастог облика лица, вама су потребне наочаре које ће ублажити те црте лица. Најбољи избор су велике округле или овалне сунчане наочаре са тамним стаклима, пренео је портал „Магазин Новости“.
Жена пред огледалом - Sputnik Србија, 1920, 03.06.2022
ДРУШТВО
Зашто жене брже старе од мушкараца
Буђење - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2022
ДРУШТВО
Како се опоравити након непроспаване ноћи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала