- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

У срцу Шумадије догодило се чудо – исписана је историја /фото/

Микаса
Микаса - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2022
Пратите нас
Одбојкашица Радничког 1977 из Крагујевца Ања Лукић одсервирала је на мечу против Техничара из Краљева импресивних 25 узастопних ас сервиса у трећем сету.
Како су одбојкашице Радничког биле прве на сервису, тако је јасно и логично да су на крају добиле поменути сет максималним резултатом 25:0!
Ања Лукић, пионирка која игра на позицији техничара, тако је поправила сопствени рекорд, који је претходно износио 15 узастопних ас удараца.
„У нашој екипи ја сам најсигурнији играч што се тиче сервиса. Међутим, имала сам поједине грешке вероватно због притиска. У трећем сету смо се све играчице заинатиле и ја сам стала на сервис линију. У глави ми је било једино да желим да се баш покажем. Тренер ми је рекао да само убацим сервис, а после да појачам. Међутим, кренули су асови да се ређају. МИслим да је у неком тренутку противничка екипа изгубила концентрацију, што је мени био већи мотив да наставим да сервирам добро“, рекла је Ања Лукић, након што је Крагујевцу "сервирала" својеврсно чудо и исписала историју пионирске одбојке у срцу Шумадије.
Јасно је да Раднички има бисер у својим редовима и да је 25 узастопних ас удараца права реткост у свету спорта.
На Ањи је да настави предано да ради и да тренира, а онда је сасвим сигурно очекује и блистава професионална каријера и онај најдражи - репрезентативни дрес.
Миљан Милићевић и Никола Миљковић - Sputnik Србија, 1920, 17.06.2022
Подкаст
А шта сте ви урадили до двадесете године | Миљанов корнер
Никита Мазепин - Sputnik Србија, 1920, 17.06.2022
СПОРТ
Американци су „угасили“ Русу сан, али је он нашао начин да помогне другима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала