- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Скупоцени филм познатог редитеља на чекању јер су негативци - Украјинци /видео/

© Фото : Youtube/STXfilms/PrintscreenИнсерт из филма Оперејшн форчун
Инсерт из филма Оперејшн форчун - Sputnik Србија, 1920, 24.06.2022
Пратите нас
Приказивање филма познатог редитеља Гаја Ричија, чије су главне звезде Хју Грант и Џејсон Статам, поново је одложено како би остварење било промењено, јер су у њему неки од главних негативаца – Украјинци.
Филм „Оперејшн форчун“ сниман је 2020. године и требало је да буде приказан у јануару ове године. Тада је приказивање филма у који је уложено око 150 милиона долара одложено за март, а почетком руске специјалне војне операције у Украјини датум приказивања поново је померен.
Међутим, филм поново није приказан, а британски медији наводе да је разлог још једног одлагања то што ће, због осетљивости светске ситуације, негативци бити промењени тако да не буду више украјинске националности.
У филму група украјинских криминалаца набавља смртоносно и опасно оружје, а главни јунаци покушавају да га заплене како би спречили њихову злу намеру.
Још није јасно у којој мери ће филм морати да буде измењен, али вероватно се ради о већим изменама. То се може закључити по трејлеру који је и даље доступан на интернету, у коме један од главних јунака, кога игра Џејсон Статам, у једном тренутку каже да ће „моћи да се инфилтрира међу Украјинце“, мислећи на криминалну групу, преноси РТ.
Зграда где се одржава Кански фестивал - Sputnik Србија, 1920, 20.05.2022
КУЛТУРА
„Z“ као зомби – како Украјинци цензуришу у Кану
Џоан К. Роулинг - Sputnik Србија, 1920, 24.06.2022
СВЕТ
Смртоносна клетва из „Харија Потера“ против Руса – ауторка одушевљена идејом лажног Зеленског
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала