- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Радоњић стигао у Атину, следе разговори са Панатинаикосом

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Црвене звезде Дејан Радоњић
Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2022
Пратите нас
Траје драма око статуса Дејана Радоњића. Питају се сви да ли ће остати у Црвеној звезди или ће потписати за Панатинаикос, а најновије информације кажу да је црногорски стручњак стигао у Атину на разговоре са Зеленима.
Грчки новинар Јоргос Закас објавио је фотографију и каже да је Радоњић стигао у Атину заједно са менаџером Мишком Ражнатовићем.
Сада следи разговор Радоњића и Ражнатовића са људима из Панатинаикоса после кога ће све бити јасније. Понуда ће бити на столу, а на Радоњићу је да ли ће је прихватити или не.
Сама чињеница да је отишао у Атину јасно говори да му је жеља да постане тренер Зелених, наравно уколико се задовоље сви критеријуми.
Важно је рећи да је Црвена звезда такође дала званичну понуду Радоњићу, а црногорски стручњак има ограничено време одговора.
Председник Црвене звезде Небојша Човић је у среду изјавио да је Радоњићу понуђен врло добар уговор, међутим, трофејни тренер, наводно, није добио потребне финансијске гаранције за формирање јаког тима поготово после одласка Холинса, Давидовца и вероватно Калинића.
Атински Зелени за сада се не оглашавају, али грчки медији наводе да би у наредна 24 сата могли да потврде ангажовање црногорског тренера.
Видећемо да ли ће Радоњић на крају потписати за Панатинаикос или ће остати у Црвеној звезди.
Тренутно је ближи Зеленима.
Дејан Давидовац - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2022
СПОРТ
Давидовац за Спутњик о преласку у ЦСКА: Добио сам понуду коју нисам могао да одбијем
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала