- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Миша пред двобој с Новаком: Доста је, сад мало ја!

© Фото : Србија опенМиомир Кецмановић
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
Пратите нас
Миомир Кецмановић поручио је пред српски дерби у Лондону и меч 3. кола Вимблдона са Новаком Ђоковићем да је Ноле доста освајао Вимблдон и да је ред мало на њега. Наравно, Миша је све то рекао у шаљивом тону, али ће млади и талентовани српски тенисер свакако тражити шансу против власника 20 Гренд слем трофеја.
Успео је Миомир Кецмановић да освети сународника Ласла Ђереа и да савлада Алехандра Табила у другом колу, али му сада у трећем предстоји најтежа препрека - Новак Ђоковић.
„Биће феноменално, први пут ћу да играм на Централном терену Вимблдона, тако да ћу заиста да уживам“, поручио је Миша.
Кецмановића су кратко прекинули новинари у Лондону, поручивши му да можда неће играти на цетралном терену јер се дешава да Новак трећи меч игра на терену број један. Ипак, и ту је успео Миша да се нашали.
„Ако не због њега, онда ајде барем због мене. Он је и онако освојио Вимблдон шест пута, доста. Дај мало и ја“, у шаљивом тону је рекао Кецмановић.
Главни адут талентованом српском тенисеру у двобоју са идолом и, према многима, најбољим играчем белог спорта икада, могао би да буде тренер Давид Налбандијан, који је као играч успевао да добије Ђоковића.
„Овај пут имам Давида, он је једини од нас двојице добио Новака, тако да ако неко може да ми помогне, то је он. Видећемо да ли ја то могу да изведем. Доста ме је притискао прошле године, морао сам да мењам неке ствари око којих баш нисам био комфоран, посебно јер сам баш велике промене направио и било је потребно мало времена како би се видело по резултатима. Прошла година је била лоша за мене, али некако је сад све напокон кликнуло и све иде у неком добром смеру“, оптимиста је Миша пред српски дерби.
Кецмановић и Ђоковић досад су се сатајали у два наврата и оба пута је Новак изашао као победник.
Филип Крајиновић, тенис, Лондон, Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2022
СПОРТ
Филип спреман за шоумена Кирјоса: Нека пљује, нека се глупира - гледам себе!
Енди Мари на УС опену - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2022
СПОРТ
Британци тугују, Мареј испао са Вимблдона
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2022
СПОРТ
Није лако пронаћи му ману
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала