- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Ваучери за одмор у Србији „планули“, подељено више од 130.000

© VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVICАна Брнабић
Ана Брнабић - Sputnik Србија, 1920, 03.07.2022
Пратите нас
Премијер Србије Ана Брнабић изјавила је вечерас да код грађана влада одлично интересовање за ваучере за одмор у Србији, да је знала да ће „планути“ и да их је до сада већ подељено више од 130.000.
„Рекла сам одмах и председнику Александру Вучићу, чија је то инцијатива, да ће ваучери „планути“ одмах и већ смо при крају поделе. Људи који се пријављују пресрећни су, али и наши угоститељи су, власници бања такође, као и људи који се баве сеоским туризмом. То ће се највећим делом вратити у наш буџет“, рекла је Брнабић у емисији Хит-твит на Пинку.
Намера је, нагласила је Брнабићева, да грађани више времена проводе у својој земљи да је више заволе, као и да се новац врати у буџет.
Додала је да велико интересовање влада за бање, Фрушке терме, Сокобању, Нишку бању, доста је популарна и Пролом бања, и Луковска, и Краљевска која нешто касни и биће у пуном погону од септембра.
Феноменална је читава Куршумлија, три бање и уз све Ђавоља варош - то људи треба да виде, рекла је Брнабићева, пренео је Танјуг.
Серије „Мој рођак са села је учинила популарном кућу „Вранић“ у селу Борач у Гружи - Sputnik Србија, 1920, 27.06.2022
ЕКОНОМИЈА
Како летовати у Србији – уз помоћ државних 15.000 динара
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала