- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

„Ајкула“ изазвала панику у популарном турском летовалишту /видео/

Мармарис - Sputnik Србија, 1920, 05.07.2022
Пратите нас
Велика риба, која је зашла у плићак међу купаче у омиљеном турском летовалишту Мармарису изазвала је панику међу туристима, јер су помислили да је у питању ајкула.
Мармарис је једно од најомиљенијих турских летовалишта међу Србима, али и бројним другим туристима, а после појаве ајкула у Египту, које су убиле две туристкиње, многи су у страху на бројним морским купалиштима, па и на турским где су ајкуле изузетно ретка појава.
Због тога је велика риба, која је упливала у плићак, дубине само метар и по, изазвала панику међу купачима који су помислили да је у питању ајкула, нарочито што се видело карактеристично пераје изнад воде.
Један од купача успео је да се снађе и да отера рибу, која се упорно враћала, ударајући је штапом који наликује на брисач за подове који му је добацио неко са обале.
Реаговале су и локалне власти Мармариса, саопштивши да се не ради о ајкули, већ о медитеранској игли, риби која живи у плитком мору и потпуно је безопасна. Како су додали, будући да нема опасности, није неопходно ни да се брисач за подове носи са собом у воду, преносе турски медији.
Велика бела ајкула - Sputnik Србија, 1920, 04.07.2022
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА
10 најопаснијих места за пливаче: У „престоници напада ајкула“ људи пливају на три метра од њих
Узнемирујући видео: Језива сцена у Хургади, ајкула насмрт изгризла жену, људи у паници гледали  - Sputnik Србија, 1920, 02.07.2022
СВЕТ
Узнемирујући видео: Језива сцена у Хургади, ајкула насмрт изгризла жену, људи у паници гледали
Орке, китови убице - Sputnik Србија, 1920, 03.07.2022
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА
Китови убице објавили рат белим ајкулама: Масакрирана трупла на обали /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала