- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Немац стиже код Митровића да му „чува леђа“

© AP Photo / Justin SetterfieldНападач Фулама, Александар Митровић
Нападач Фулама, Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
Пратите нас
Немачки голман Бернд Лено ускоро ће по свему судећи напустити Арсенал и појачаће градског ривала – Фулам. Свега 12 километара је раздаљина између стадиона два клуба, па Немцу неће бити проблем да се адаптира међу „колибаре“, чија је прва звезда Србин Александар Митровић.
Бернд Лено је искусан чувар мреже и дуго је био први избор на голу „тобџија“, али је долазак Арона Ремздејла из Борнмута почетком прошле сезоне, у потпуности променио ствари и приковао га за клупу.
Немац не може да се помири са тим и жели да брани, а како на Емиратима очигледно неће бити први избор ни наредне сезоне, одлучио је да промени средину и избор је пао на Фулам, преносе британски медији.
Лено који је каријеру почео у Штутгарту, затим је прешао у редове Бајер Леверкузена где је провео седам сезона, стигао је у Арсенал и брзо се наметнуо као прва опција, али је „експлозија“ Ремсдејла утицала да изгуби статус првог голмана.
Долазак Немца међу „колибаре“ сасвим сигурно ће обрадовати све у клубу, јер ће екипа добити сигурност међу стативама, а голгетеру Александру Митровићу и друговима ће имати ко да „чува леђа“.
Фулам је претходне сезоне у Чемпионшипу постигао чак 106 погодака, од којих је Србин власник чак 43 поготка, а екипа је примила 43 гола на 46 мечева.
Ињаки Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
СПОРТ
„Гвоздени лав Баскије“ је изабрао „црне звезде“
Фусени Дијабате  - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
СПОРТ
Партизан послао своје дете у Шпанију, а из Турске довео Малијца
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала