- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан тријумфом отворио нову сезону Суперлиге /видео/

© Фото : ФК ПартизанФудбалер Партизана Бибарс Натхо
Фудбалер Партизана Бибарс Натхо - Sputnik Србија, 1920, 09.07.2022
Пратите нас
Партизан је вечерас играо први меч ове сезоне у Суперлиги, гостовали су црно-бели Јавору у Ивањици и на крају успешно изашли на крај са противником - 4:0 (1:0).
Црно-бели су уписали прва три бода и тако отворили еру под новим тренером Илијом Столицом. Голове за Парни ваљак постигли су Михајло Петковић, Бирбас Натхо, Самед Баждар и Рикардо Гомеш.
Млади офанзивац Петковић је, можда и мало условљено добио прилику да дебитује као обавезни „бонус играч“ у саставу, али је брзо показао да би могао да буде откровење Партизанове сезоне.
Примио је лопту на ивици казненог простора у 22. минуту, окренуо се ка голу, наместио се и онда са 16 метара послао лопту у горњи угао Јаворовог гола.
Заиста леп погодак после чега су се чак назирале и сузе на лицу младог нападача, за 1:0.
Партизан је у наставку меча додатно повисио предност, а стрелци су били Бирбас Натхо и Самед Баждар, тако да су се двојица младих играча црно-белих, Петковић и Баждар, одлично показали.
На крају је Рикардо Гомеш са тачке ставио тачку на меч у надокнади времена.
Гостовање Јавору у Ивањици је традиционално незгодно, али су га црно-бели превазишли на релативно лак начин на старту ове нове сезоне.
У преостале две утакмице вечери ТСЦ је савладао Чукарички са 4:1 (1:0) у гостима, док су Младост и Спартак Суботица играли нерешено 1:1 (0:1) у Лучанима.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Малком - Sputnik Србија, 1920, 09.07.2022
СПОРТ
Зенит показао снагу у Суперкупу Русије /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала