- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Гол за „Пушкаша“ – милиони то потврђују /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалска лопта
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 09.07.2022
Пратите нас
Престижну награду „Ференц Пушкаш“ која се традиционално додељује за најлепши гол у години, комотно би могао да понесе један малишан који је играјући улични фудбал - бос, без гледања постигао прелеп погодак.
Видео који се појавио на друштвеним мрежама преко ноћи је постао виралан и броји готово 13 милиона прегледа, што је само потврда колико је аутентично оно што је један малишан урадио.
Група дечака играла је фудбал на улици где је и шахт саставни део терена, а комотно у исти може и да се упадне јер се део асфалта урушио.
Виспрени малишан је прво нанизао двојицу, да би му голман одбранио лопту која је била „виђена“ у мрежи, а онда је морао да избегне замку и скочио је на шахт да не би упао у рупу. На срећу, није се повредио, већ је сачекао „дугу лопту“ коју је без гледања десном ногом у скоку, из окрета, послао у мрежу.
Да је професионалац нема дилеме да би моментално заслужио „Пушкаша“, овако ће још морати да тренира, сања и да порасте како би једног дана можда и понео ласкаву титулу за гол године.
Нападач Фулама, Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
СПОРТ
Немац стиже код Митровића да му „чува леђа“
Ињаки Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
СПОРТ
„Гвоздени лав Баскије“ је изабрао „црне звезде“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала