- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Хрват доживео судбину Муслина – Иран 2022. као Србија 2018.

© AFP 2023 / FARSHAD ABBASIДраган Скочић
Драган Скочић - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2022
Пратите нас
Хрватски фудбалски тренер Драган Скочић више није селектор Ирана иако је ову репрезентацију одвео на Светско првенство и то тако што је био првопласирани у квалификационој групи.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Скочић је за две године на клупи Ирана остварио учинак од 15 победа, једног ремија и два пораза. И то није било довољно...
Да ствар буде још невероватнија, Иран размишља да уместо Скочића доведе другог Хрвата - Бранка Иванковића.
Још није познато ко ће наследити Скочића, али тамошњи медији истичу да ће ипак пробати да ангажују неког домаћег тренера.
Иванковић је тренутно селектор Омана, а Иран је већ водио од 2002. до 2006. године када је ова репрезентација играла на Светском првенству у Немачкој.
Иран ће на Светском првенству у Катару играти у групи заједно са репрезентацијама Сједињених Америчких Држава, Енглеске и Велса.
Дакле, Иран је одлучио да смени селектора који је имао тако добар однос у последње две године и који је одвео екипу на Светско првенство...
Заиста чудно. Али, није први пут да се овако нешто догађа, судбину сличну Скочићевој доживео је Славољуб Муслин који је као селектор Србију одвео на Светско првенство 2018. године, али је уочи такмичења смењен.
Српски фудбалер Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 12.07.2022
СПОРТ
Деби из снова – Јовић дао четири гола за Фиорентину /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала