- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Американац брутално увредио Јокића: „Покушао је да убије Мориса, вуче коња по Србији“

© AP Photo / David ZalubowskiСрпски кошаркаш Никола Јокић, актуелни МВП
Српски кошаркаш Никола Јокић, актуелни МВП - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2022
Пратите нас
Никола Јокић заслужено је понео признање најбољег кошаркаша НБА лиге за протеклу сезону, али неки се и даље попут водитеља Бена Лајонса не слажу са тим. Лајонс је у току емиције „Руч Ајсен шоу“ изајвио да му се српски ас не допада јер је „замало убио“ Маркифа Мориса што није ни приближно истини.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Сукоб из новембра на утакмици Денвера и Мајамија између Николе Јокића и Маркифа Мориса понекад је и даље тема међукошаркашким стручњацима, међутим неки су попут Бена Лајонса отишли у крајност и говото измислили шта се догодило.
Јокић је тада са леђа оборио Мориса, али је том потезу Србина претходио оштар напад Мориса који га је провоцирао и све време покушавао да га повреди. Ипак, Лајонс је отишао у крајност...
„Нисам фан Јокића. Не свиђа ми се његово понашање, умало је убио једног од браће Морис. Онда је оставио свој тим на цедилу, искључен је у одлучујућем мечу плеј-офа и то у трећој четвртину. Какво је то понашање? Апсурдно је. Онда тера неког коња да га вуче тамо по Србији“, прокоментарисао је Лајонс.
Похвалио је Јокића као и играча, па указао на његове недостатке.
Никола је фантастичан кошаркаш, али ево шта је мој проблем са њим. Као што би мене моји пријатељи напали за Ентонија, јер је уникатан у нападу, не у другом стварима, такав је и Јокић. Посебан је у офанзиви, нападе морате да играте преко њега, као код Мела, али ни један ни други немају тај следећи ниво. Не можете да имате играча који је лабилност у одбрани. Па онда буде искључен на мечу“, сматра Лајонс.
Ајсен, један од водитеља, имао је потпуно другачије и аргументовано мишљење које се није базирало на томе што српски ас воли коње.
„По тој логици је 70 одсто НБА лиге лабилност у напду, а Никола има десет асистенција по мечу у просеку“, истакао је Ајсен.
Црвена звезда - Партизан - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2022
СПОРТ
Распоред Евролиге: Звезда почиње од шампиона, Партизан иде у Немачку, знају се датуми дербија
Лорензо Браун - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2022
СПОРТ
Хаос због „српско-руског“ Американца
Џејмс Нанели - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2022
СПОРТ
Партизан довео још једног странца
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала