- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда доминантно бројала до пет

© AP Photo / Darko VojinovicАлександар Катаи
Александар Катаи - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2022
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде уписали су убедљиву победу против Колубаре у другом колу Суперлиге Србије. Црвено-бели су већ на полувремену водили са 5:0, а на крају се то испоставио као коначни резултат. На овај начин црвено-бели попели су се на врх табеле.
Да ће ово бити сигуран тријумф црвено-белих могло се наслутити већ после десетак минута игре. Прво је Александар Катаи погодио у 9. минуту, а затим је сцену преузео Павков са головима у 16. и 22. минуту, да би Катаи у 25. минуту довео Звезду у предност од 4:0.
До краја првог полувремена Гелор Канга се уписао у стрелце, па је резултатски тада већ све било решено. Чак је и новајлији Букарију поништен гол у 37. минуту због офсајда.
Црвено-бели су мало у наставку спустили гас, било им је јасно да су ставили нова три бода у џеп, те да су отишли на укупно шест.
На овај начин екипа Дејана Станковића искористила је реми Партизана и побегла највећем ривалу на два бода разлике одмах на старту шампионата.
Можда су црвено-бели могли до још неког поготка, али и са ових пет ће бити више него задовољни.
У преостале две утакмице Суперлиге Војводина је као гост савладала Младост из Новог Сада са 4:0, док су ТСЦ и Јавор играли 0:0.
Локомотива Нижњи Новгород - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2022
СПОРТ
Бајка о руској Локомотиви која више не постоји – Европа ће заувек памтити њено „тутњање“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала