- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Миланка Карић: Љубав која траје I Док анђели спавају

© Фото : Karic fondacija/youtube/skrinšotМиланка и Богољуб Карић
Миланка и Богољуб Карић - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2022
Пратите нас
Гост новог издања емисије „Док анђели спавају“ Марине Рајевић Савић је Миланка Карић.
Стасита и лепа, била је одличан ђак беспрекорног понашања. Похађала је први разред пећке гимназије, када се свидела Богољубу Карићу, најмлађем сину од петоро деце Јанићија и Данице Карић, такође угледне метохијске породице.
Он је имао 18, а она 15 година. После пет година, младалачка љубав, прерасла је у складан брак, који траје већ пуних 43 године. Изродили су четворо деце: Небојшу, Надежду, Јелену и Даницу.
До сада имају седморо унучади.
Дипломирани правник, са знањем енглеског и руског језика, Миланка је од уласка у дом Карића постала, не само узорна мајка, супруга и снаха, већ је својим радом допринела и развоју моћне, универзалне, породичне фирме – ”Косово универзум”, коју је креирао и почео да подиже њен супруг Богољуб, са својом браћом Сретеном, Драгомиром, Зораном и сестром Оливером.
Култна емисија „Док анђели спавају“, коју већ дуже од три деценије уређује и води Марина Рајевић Савић, обрађује животне приче ексклузивних гостију из различитих сфера друштва.
Емитује се сваке друге суботе у 21.00.
Док анђели спавају - Миланка Карић, први део
Док анђели спавају - Миланка Карић, други део
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала