- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Председник руске Думе о западним ракетама: Могу да се врате као бумеранг

CC BY-SA 2.0 / Flickr / MC2 Thomas Gooley / Лансирање балистичке ракете "Трајдент" са америчке подморнице "Мејн"
Лансирање балистичке ракете Трајдент са америчке подморнице Мејн - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2022
Пратите нас
Ракете, које Вашингтон и Брисел испоручују Украјини, због непрофесионалности кијевског режима могу да се врате својим власницима, изјавио је председник Државне думе Русије Вјачеслав Володин.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Ракете, које Вашингтон и Брисел испоручују Украјини, због непрофесионалности кијевског режима могу да се врате својим власницима. То је принцип бумеранга. Министар одбране Украјине Алекеј Резников је изјавио да се не разуме у ракете, јер је он адвокат и не разликује један облик наоружања од другог“, написао је председник Државне думе Русије на Телеграму.

Према речима Володина, САД у својој жељи да пролонгирају рат до последњег Украјинца Европу претварају у таоца, којој се ти поклони могу вратити.
Раније Русија западним земљама послала протестну ноту због испоруке наоружања Украјини. Шеф руске дипломатије Сергеј Лавров изјавио је да жеља Запада да Украјина победи Русију на бојном пољу само умањује могућност мировног процеса. Портпарол Кремља Дмитриј Песков је нагласио да западне испоруке великог броја оружја Украјини не доприносе успешности руско-украјинских преговора и да ће имати негативни ефекат.
Америчко оклопно возила - Sputnik Србија, 1920, 10.07.2022
РУСИЈА
"Њујорк тајмс" упозорава: Америчка помоћ Украјини није безгранична
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала