- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Трагична акција хапшења Наркоа де Наркоса, у паду војног хеликоптера погинуло 14 особа /фото, видео/

© AFP 2023 / LUIS ROBAYO Хеликоптер Блек хок надлеће место где су герилци Револуционих војних снага Колумибије извршили напад.
Хеликоптер Блек хок надлеће место где су герилци Револуционих војних снага Колумибије извршили напад. - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2022
Пратите нас
Мексичка морнарица саопштила је да је 14 људи погинуло, а још једна особа повређена када се војни хеликоптер „блек хоук“ срушио на северу земље, у држави Синалоа. Хеликоптер је учествовао у хапшењу мексичког нарко-боса Рафаела Кара Квинтера.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Озлоглашени нарко бос Рафаел Каро Квинтеро (познат по надимку Нарко де Наркос) ухапшен је након што га је пас трагач по имену Макс пронашао како се крије у граду Сан Симон у мексичкој држави Синалоа.
У акцији хапшења учествовао је и морнарички хеликоптер "Блекхавк" који се срушио током операције при чему је страдало 14 особа које су биле у летелици. Једна особа је тешко повређена.
Морнарица је саопштила да је хеликоптер доживео "несрећу" и да узрок још није утврђен.
Председник Мексика Андрес Мануел Лопез Обрадор написао је на Твитеру да се хеликоптер срушио непосредно пре слетања, као и да ће несрећа бити истражена.
На снимку хапшења које је објавила морнарица види се Рафаел Каро Кинтеро замућеног лица, обучен у фармерке, плаву кошуљу и широку јакну, пренео је јавни сервис.
За познатим нарко-босом су издата два налога за хапшење – један је издао мексички државни тужилац, а траже га и Сједињене Америчке Државе.
Рафаел Каро-Квинтеро  - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2022
СВЕТ
Ухапшен Нарко де Наркос кога траже и САД
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала