- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Ухапшен службеник црногорске тајне службе

© Sputnik / Vitaliy Belousov / Уђи у базу фотографијаХапшење
Хапшење - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2022
Пратите нас
Службеник Агенције за националну безбедност (АНБ) П. Л. ухапшен је по налогу Специјалног државном тужилаштва због сумње да је починио кривично дело стварање криминалне организације, преноси РТЦГ.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

"У кривичном предмету који је, у мају ове године, по налогу главног специјалног тужиоца, поново формиран, по материјалу Еуропола и француских правосудних органа, достављеном у јулу и децембру прошле године, лишен је слободе службеник Агенције за националну безбедност П. Л, због постојања основа сумње да је учинио кривична дела стварање криминалне организације, неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, кријумчарење, недозвољено држање оружја и експлозивних материја и злоупотреба службеног положаја", саопштено је из Специјалног државног тужилаштва.
П. Л. су ухапсили припадници Специјалног полицијског одељења и он ће у законском року бити саслушан у Специјалном државном тужилаштву, преноси РТЦГ.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала