- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Хрват проговорио руски /фото/

© Sputnik / Максим Богодвид / Уђи у базу фотографијаХрватски кошаркаш Марио Хезоња у дресу КК Уникс Казањ
Хрватски кошаркаш Марио Хезоња у дресу КК Уникс Казањ - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2022
Пратите нас
Марио Хезоња званично је напустио Уникс из Казања, а приликом одласка на свом званичном Твитер налогу ставио је фотографије у зеленом дресу, а све је зачинио поруком на руском језику. У преводу – “Хвала вам на свему“.
Хезоња је у Уникс стигао прошле године из грчког Панатинаикоса. Хрватски кошаркаш је прошле сезоне у ВТБ лиги просечно постизао 18,9 поена и имао је 7,2 скока и 3,1 асистенцију по мечу, а успео је и у томе да буде изабран за најкориснијег играча ВТБ лиге.
„Марио Хезоња ће каријеру наставити у другом клубу. Уникс му захваљује на доприносу успесима и жели му све најбоље у наставку каријере", саопштио је руски клуб.
Шпански медији тврде да ће хрватски кошаркаш да настави каријеру у Реалу из Мадрида, док је Хезоња стидљиво био спомињан и као могуће појачање београдског Партизана.
Хезоња је сениорску каријеру почео у Барселони, а потом је играо за Орландо, Њујорк, Портланд, Панатинаикос и Уникс.
„Било је задовољство бити са тако сјајном групом ове сезоне, били смо на путу за много, много више док нас несрец́не околности нису зауставиле. Борили смо се до краја и поносан сам на сваког од вас због ваше посвец́ености и труда! Хвала од свег срца“, рекао је Хезоња за крај.
Нема сумње, он ће бити један од најтраженијих играча на тржишту овога лета, пошто је велики број играча већ пронашао клубове.
Реал Мадрид важи за најреалнију дестинацију.
Филип Петрушев - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2022
СПОРТ
Зашто боје постају мање битне
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала